Een van de vele fietspaden door de natuurVakantie vieren bij Ommen

Er zijn meer dan genoeg redenen om uw vakantie in Huize Zantvers te vieren. Het vakantiehuis is voorzien van alle gemakken, maar ligt ook nog eens in het mooiste deel van Overijssel. Beerze ligt namelijk aan de rand van het Overijsselse Vechtdal, net onder Ommen. U rijdt hier met de auto of het openbaar vervoer zo naar toe!

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in Mariënberg terecht. 5 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets.  Wat uitgebreider winkelen kan natuurlijk in Ommen/Hardenberg; daar vindt u volop grote supermarkten, een slager, bakker en veel andere leuke winkels. Tevens kunt u hier heerlijk uit eten gaan. Ook voor de boodschappen naar Vroomshoop, nog net iets dichterbij.

Activiteiten omgeving
In de omgeving van Huize Zantvers is, voor alle leeftijden wat te doen. Het Overijssels Vechtdal is een toeristisch en zeer aantrekkelijk gebied. De combinatie van prachtige natuur en de mooie plaatsen Hardenberg, Ommen en Zwolle bieden voldoende afwisseling. Hier vindt u veel bezienswaardigheden, wandel- en fietsmogelijkheden, attracties en evenementen voor jong en oud. Vanuit het vakantiehuis zijn er bovendien direct verschillende wandelroutes door de bossen, onder meer langs de mooie zandverstuivingen.

Bekijk onze Uitgaanstips voor een overzicht van de bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Heeft u nog een goede tip? Geef ‘m door!